Boxer fajtamentés

Elérhetőség

Cím:           Budapest, XVII.ker. Csordakút utca 138634/1 hrsz.
Postacím:  1108 Budapest, Hang u. 2.
Telefon:     06-20/346-2324
E-mail:       info@boxersos.hu 
Web:          http://www.boxermentes.hu/  

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig 9:30-15:30-ig, vasárnap 10-14 óra között.
Minden szombat nyílt nap; ilyenkor szeretettel várunk minden érdeklődőt, önkéntest, kutyázni vágyó állatbarátot!

 

A Noé Állatotthon Alapítvány Boxer fajtamentõ csoportja 2006. októberében alakult. A fajtamentés már korábban elkezdõdött fajtaszeretõ önkéntesek áldozatos munkájának és anyagi hozzájárulásának köszönhetõen.

Az elsõ mentett kutyánk Coco volt, akit a gazdája halála után az örökösök adtak le az esztergomi sintértelepre 2005 telén törzskönyvével és teljesítményfüzetével együtt. Õ már azóta boldog gazdis kutya Németországban, de a mentendõ, segítségre szoruló boxerek száma csak nõttön-nõtt, ami egy idõ után mind anyagi, mind fizikai erõforrásainkat meghaladta. Rá kellett jönnünk, hogy "egyedül nem megy". Ekkor karolta fel ügyünket a Noé Állatotthon Alapítvány vezetõsége, és alakult hivatalos mentõcsapattá a Boxer fajtamentõ csoport.

2006 óta a közhasznú alapítvány projektjeként mûködünk,
így természetesen már adományokat is fogadhatunk elkülönített bankszámlaszámunkra: OTP 11710002-20084912
Az adományokról az alapítvány adóigazolást jogosult kiállítani, melynek segítségével az adományozók adókedvezményt vehetnek igénybe.

A boxer fajtamentő csoport minden tagja szabadidejében, főállású munkája mellett végzi önkéntes munkáját a fajta bajba jutott egyedeiért, ezért kérünk mindenkit, hogy vagy emailben jelentkezzen, vagy tartsa be a hirdetésekben, a telefonszámok után megadott hívási időpontokra vonatkozó kérést.

  • 2017. április 16.