CSATLAKOZZON ÖN IS A MAGYAR BOXER KLUBBHOZ!


Ki lehet a Magyar Boxer Klub tagja?

A Magyar Boxer Klub tagja lehet minden természetes és jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, egyéb gazdálkodó és társadalmi szervezet, amely az alapszabályban foglalt kötelezettségek teljesítését vállalja. Az Egyesület biztosítja, hogy teljes jogú tagja kizárólag olyan személy legyen, aki rendelkezik legalább egy, a tenyésztőszervezethez tartozó német boxer fajtában regisztrált egyeddel.


Tagfelvétel menete:

Töltse ki a tagfelvételi kérelmet!

Töltse fel a tulajdonában lévő német boxer kutyájának törzskönyvét (mindkét oldal), ennek hiányában a Kisállat Egészségügyi Kiskönyvének Tulajdonos -, és a Kutya adataira vonatkozó oldalát.

A csatlakozási kérelmet az Elnökség 30 napon belül köteles elbírálni. Az elbírálás eredményéről az Magyar Boxer Klub vezetősége írásban küld határozatot. A tagsági viszony a kérelem időpontjára visszamenő hatállyal kezdődik. A Magyar Boxer Klub tagsági viszony fennállását tagkönyv igazolja.

Amennyiben az Elnökség elutasító határozatot hoz a tagfelvételével kapcsolatban, úgy az Elnökség tagfelvételi kérelmet elutasító döntése ellen a kézhezvételtől számított 15 napon belül az Elnökhöz benyújtott az Elnökséghez címzett panasszal élhet. Az Elnök 15 napon belül köteles az Elnökséget összehívni, aki a panasz elfogadásáról, vagy elutasításáról határozatképes elnökségi ülésen többségi, nyílt szavazással dönt. A döntés ellen jogorvoslatnak helye nincs. Jelen eljárás az Alapszabály 6.2 pontjával összhangban történik.

Pozitív elbírálás esetén elektronikus úton megküldött számla alapján 8 napon belül egyenlítse ki a tagdíjat, ami a 2018. évben teljes jogú tagoknak (MEOESZ tagkártyával) 8.000 Ft, MBK pártolói tagoknak 3.500 Ft.

Jelentkezz be a Fiókodba

Még nem vagy tagunk? Tagfelvétel

Iratkozz fel hírlevelünkre