II. MBK Klub Nap - Boxer baráti találkozó

  • 2018. augusztus 11. 10:00 - 2018. augusztus 11. 16:00

Tisztelt boxer fajtát kedvelő kutyatartók, tenyésztők!

Szeretettel meghívunk minden boxer fajtát kedvelő leendő és jövőbeni kutyatulajdonost és tenyésztőt 2018. augusztus 11-én a keszthelyi kutyaiskolában (8360 Keszthely Tompa Mihály utca) 10:00-tól megrendezésre kerülő II. MBK Klub Nap - Boxer baráti találkozóra.

A találkozón Kulcsár József segíti az őrző-védő gyakorlatok iránt érdeklődő kutyásokat, Dr. Koósz Attila 2016. év állatorvosa cím birtokosával beszélgetünk az ivartalanítás témakörében, Major Andrea tart interaktív bemutatót az obedience kiképzésről, egy kisebb interaktív agility bemutatóval is készülünk.

A programjainkon tenyésztőket és kutyatartókat egyaránt várunk, akik boxeres baráti körben, kedvencükkel együtt szeretnének eltölteni egy kellemes napot.

A kutyaiskola területén van lehetőség sátorozásra. 2500 Ft /fő /éjszaka (kutyáknak ingyenes), zuhanyzó, wc, áram véleti lehetőséggel.

Kérjük, hogy jelentkezési szándékodat a résztvevők létszámának, valamint a hozott kutyák számának megjelölésével 2018. augusztus 08-ig az mbk@boxerklub.hu e-mail címre jelezd.

Minden boxeres sporttársunkat szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:
Magyar Boxer Klub vezetősége